Parent Coaching Program

Μάθετε πώς να συνδεθείτε με το παιδί σας με έναν τρόπο που δεν φανταζόσασταν ποτέ δυνατό!

Αν είστε γονέας που θέλει να μάθει πώς να συνδεθεί με τα παιδιά του και να τα βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους αλλά δεν ξέρετε πώς, τότε αυτό το Parent Coaching Program είναι για εσάς. Ένα πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων, γεμάτο με πληροφορίες και ζωντανές συνεδρίες coaching που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τα παιδιά σας και να μάθετε νέες τεχνικές γονεϊκής συμπεριφοράς.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες
Parent Coaching Logo

Το Parent Coaching Program ξεκινάει την

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Οι εγγραφές τελειώνουν σε

ΗΜΕΡΕΣ
ΩΡΕΣ
ΛΕΠΤΑ

Νιώθετε ότι η σχέση με το παιδί σας χρειάζεται βελτίωση;

Η εφηβεία συχνά χαρακτηρίζεται ως η δυσκολότερη περίοδος στις σχέσεις γονέων-παιδιών, όπου παρατηρούνται δυσκολίες στην επικοινωνία, συγκρούσεις, άγχος/ανησυχία και συναισθηματικές εκρήξεις. Οι γονείς συχνά αισθάνονται αβοήθητοι και εντελώς μπερδεμένοι με αυτό που συμβαίνει, ενώ οι έφηβοι νιώθουν ότι κανείς δεν τους καταλαβαίνει.  

To Parent Coaching Program είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που φιλοδοξεί να δώσει απαντήσεις στο πώς μπορούν οι γονείς να διαχειριστούν αυτή την δύσκολη περίοδο. 

Έχουμε αναπτύξει ένα μοναδικό σύνολο εργαλείων για να βοηθήσουμε τους γονείς να κατανοήσουν καλύτερα το έφηβο παιδί τους, ώστε να μπορέσουν να οικοδομήσουν ισχυρότερες σχέσεις και να αυξήσουν την οικογενειακή αρμονία.

Θα μάθετε πώς να μειώσετε τις συγκρούσεις κατανοώντας τι περνούν οι έφηβοι κατά την εφηβεία, γιατί συμπεριφέρονται με τον τρόπο που συμπεριφέρονται, πώς τους επηρεάζει συναισθηματικά και τι πρέπει να γνωρίζετε για να μπορέσετε να τους βοηθήσετε να επιτύχουν τους στόχους τους.

Αυτή η γνώση θα σας ενδυναμώσει ως γονέα, δίνοντάς σας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν αντιμετωπίζετε την προκλητική συμπεριφορά του παιδιού σας που βρίσκεται στην εφηβεία ή την προεφηβεία – είτε πρόκειται για επιθετικότητα, άγχος/ανησυχία ή για συναισθηματικά ξεσπάσματα – τα οποία συχνά οδηγούν σε σύγκρουση μεταξύ γονέα και παιδιού.

Αν είστε γονιός εφήβου και αναρωτιέστε

Αν αναρωτιέστε για ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

Τι θα κερδίσετε μέσα από το Parent Coaching Program

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;

Οι θέσεις είναι περιορισμένες
Parent Coaching Logo

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Το Parent Coaching Program είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων (4) εβδομάδων.

Κάθε ενότητα θα μεταδίδεται ζωντανά και θα έχει διάρκεια δύο ώρες. Τρεις διαφορετικοί εκπαιδευτές θα είναι παρόντες σε κάθε συνάντηση με σκοπό να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το περιεχόμενο των μαθημάτων, αλλά και να ασχοληθούν αποκλειστικά μαζί σας.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1

Συναισθηματική Νοημοσύνη και Συναισθήματα

Στην πρώτη συνάντηση θα μιλήσουμε για τη συναισθηματική νοημοσύνη και θα παρουσιάσουμε πρακτικές που την ενισχύουν.

  • Ποια είναι τα βασικά συναισθήματα;
  • Γιατί είναι σημαντικό ως γονείς να βοηθάμε τα παιδιά μας να τα αναγνωρίζουν;
  • Πώς μπορούμε να τα συζητήσουμε και να βοηθήσουμε τους εφήβους να τα εκφράσουν και να τα διαχειριστούν;
2

Επικοινωνία (και γλώσσα επικοινωνίας)

Στη συνάντηση με θέμα την επικοινωνία θα αναλύσουμε πώς λειτουργούμε ως πομποί και δέκτες επικοινωνίας ακόμη και όταν δεν μιλάμε.

  • Πώς επικοινωνούμε με τους εφήβους; 
  • Άραγε τους ακούμε πραγματικά; 
  • Καταλαβαίνουμε τη γλώσσα τους; 
  • Εκείνοι αντιλαμβάνονται την δική μας οπτική; 
  • Και τι κάνουμε με όλα εκείνα που δε μας λένε;
3

Όρια και συγκρούσεις

Αναγνωρίζοντας ότι η εφηβεία είναι συχνά περίοδος συγκρούσεων ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, θα συζητήσουμε ποια είναι τα πιο συχνά λάθη στην προσπάθεια των γονέων να αποτρέψουν πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με την ανεξαρτητοποίηση των εφήβων.

  • Πώς διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις; 
  • Άραγε προσέχουμε τι λέμε όταν αυτές προκύπτουν; 
  • Ποια είναι η διαδικασία θέσης ορίων; 
  • Τι συμβαίνει όταν αυτά δεν τηρούνται;
4

Αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία

Το πρόγραμμα κλείνει με μία συνάντηση αφιερωμένη στην θετικότητα και στη σημαντικότητά της για τους εφήβους. Οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τρόπους ενίσχυσης της αυτοεκτίμησης και της αισιοδοξίας τόσο των εφήβων, όσο και των ίδιων.

  • Πότε ξεκινά να χτίζεται η αυτοπεποίθηση;
  • Γιατί είναι σημαντικό να ενισχύουμε την αυτοεκτίμηση των παιδιών;
  • Αν κάποιος είναι φύσει απαισιόδοξος, αυτό αλλάζει;
  • Τι ρόλο παίζει η θετικότητα στην πορεία της ζωής;

ΣΥΝΟΛΙΚΑ

4 LIVE ΜΑΘΗΜΑΤΑ (8+ ΩΡΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ)

Το Parent Coaching Program αποτελείται από τέσσερα (4) live μαθήματα διάρκειας 2 ωρών το καθένα. Συνολικά θα λάβετε 8+ ώρες εκπαίδευσης από τρεις εκπαιδευτές.

Το κάθε μάθημα είναι διάρκειας δύο ωρών και θα γίνεται σε προκαθορισμένες ημερομηνίες (ένα μάθημα ανά εβδομάδα).

ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Για κάθε ενότητα θα λάβετε φυλλάδια ασκήσεων και σημειώσεις με τα σημαντικότερα σημεία της ενότητας.

SUCCESS GROUP

Θα μπορέσετε να γίνετε μέλος μία ιδιωτικής ομάδας (Success Group) η οποία θα δημιουργηθεί μόνο για το Parent Coaching Program.

Μέσα στην ομάδα θα μπορέσετε να συζητάτε με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα και να ανταλλάσσετε τις απόψεις σας. Επιπλέον, θα μπορέσετε να ρωτήσετε ό,τι απορίες έχετε και οι εκπαιδευτές θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα το περιεχόμενο της εκπαίδευσης.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ

Οι θέσεις είναι περιορισμένες
Parent Coaching Logo

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

23 Μαρτίου 2022

Ενότητα 1 - Συναισθηματική Νοημοσύνη και Συναισθήματα

30 Μαρτίου 2022

Ενότητα 2 - Επικοινωνία (και γλώσσα επικοινωνίας)

6 Απριλίου 2022

Ενότητα 3 - Όρια και συγκρούσεις

13 Απριλίου 2022

Ενότητα 4 - Αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη στις 19.00 μέσω Zoom ή παρόμοιας πλατφόρμας.

Parent Coaching Logo

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Μαίρη Σκόρδια

Εκπαιδευτικός | Mindsets Coach | Διδακτορική Ερευνήτρια, Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, Μεγ. Βρετανία

Η Μαίρη είναι μαθηματικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School και διδακτορική ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ. Η διατριβή της μελετά πώς τα διαφορετικά mindsets και ο τρόπος που σκεφτόμαστε επηρεάζουν την στρατηγική των επιχειρήσεων. Δουλεύει με εφήβους και γονείς εδώ και 28 χρόνια, υποστηρίζοντας την διαδικασία προετοιμασίας για σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όχι μόνο σε ό,τι αφορά στο μαθησιακό κομμάτι, αλλά και στο κομμάτι που αφορά την ανάπτυξη soft skills και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. 

Η Μαίρη θέτει καίρια ερωτήματα σε γονείς και παιδιά, όπως: Τι είναι η επιτυχία; Από ποιον εξαρτάται; Τι σημαίνει αποτυχία; Υπάρχουν καλά και κακά συναισθήματα; Ποια τα αποτελέσματα της θετικότητας; Πώς θέτεις στόχους; Πώς σκέφτεσαι; Και πώς επιλέγεις πώς να σκέφτεσαι; Ούσα διαπιστευμένη (accredited) Coach από το Association for Coaching (AC) και έχοντας εκπαιδευτεί στη Συναισθηματική Νοημοσύνη από τον Daniel Goleman και στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, η Μαίρη καλεί γονείς και παιδιά να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις και να χαράξουν τη δική τους πορεία.

Παναγιώτης Τσάγκας

Παναγιώτης Τσάγκας

Δικηγόρος | Διαμεσολαβητής | NLP Global Trainer | Πιστοποιημένος Coach | Πιστοποιημένος Six Bricks Practitioner Levels 1 & 2

Ο Παναγιώτης Τσάγκας μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύεται στο οικογενειακό δίκαιο και την επίλυση οικογενειακών διαφορών. Είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και έχει λάβει πιστοποίηση σχετικά με τη «Διαχείριση Χωρισμού-Διαζυγίου Γονέων» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Με ενθουσιασμό για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη ξεκίνησε από νωρίς την εξερεύνηση των απέραντων δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού. Είναι πιστοποιημένος NLP Global Trainer από το NLP University Santa Cruz California, έχει Certificate in Coaching AC Accredited από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Certificate in Six Bricks Levels 1 & 2 από την Miriam O ‘Donoghue.

Μιλάει τρεις γλώσσες, έχει συγγράψει πολλά άρθρα στον περιοδικό, ηλεκτρονικό τύπο και σε ειδικές εκδόσεις, και έχει πληθώρα ενδιαφερόντων με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τη μουσική (κλασική και ηλεκτρική κιθάρα), τον αθλητισμό (Μπάσκετ, Extreme Sports) και τις πολεμικές τέχνες (Shaolin Kung Fu, Tai-Chi).

Είναι πατέρας δύο εξερευνητών που τον μαθαίνουν να ανακαλύπτει από την αρχή τον κόσμο.

Γιώργος Χατζημανώλης

Πιστοποιημένος Coach | Mentor

Ο Γιώργος Χατζημανώλης είναι Accredited Coach, Agile Coach, παρουσιαστής του Empower Yourself Podcast και περήφανος πατέρας δύo παιδιών.

Ασχολείται με τον τομέα της αυτοβελτίωσης τα τελευταία είκοσι χρόνια ενώ έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους μέσα από το περιεχόμενο που έχει παράξει, αλλά και μέσα από τα εκπαιδευτικά πακέτα που έχει δημιουργήσει και τις προσωπικές συνεδρίες που έχει πραγματοποιήσει.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ

Οι θέσεις είναι περιορισμένες
Parent Coaching Logo

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;

Το Parent Coaching Program είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων (4) εβδομάδων με περισσότερες από οχτώ (8) ώρες live εκπαίδευσης από τρεις (3) εκπαιδευτές ταυτόχρονα.

Το σύνολο της επένδυσης που κανονικά θα πρέπει να κάνει όποιος θέλει να παρακολουθήσει αυτό το πρόγραμμα ανέρχεται στα 297€.

Όμως εσείς θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα για μόλις 197€. Επιπλέον αν δηλώσετε συμμετοχή έως τις 19 Μαρτίου τότε θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα για μόλις 157€. 

Ο λόγος είναι ότι αναγνωρίζουμε τη δύσκολη θέση που έχουν όλοι βρεθεί λόγω της πανδημίας και θέλουμε να προσφέρουμε το πρόγραμμα αυτό στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Οι 8+ ώρες ζωντανής εκπαίδευσης, το γεγονός ότι θα υπάρχουν 3 διαφορετικοί εκπαιδευτές έτσι ώστε όλοι να έχουν τη προσοχή που χρειάζονται αλλά και το ότι για 4 εβδομάδες θα έχετε πρόσβαση σε τρεις καταξιωμένους coaches, που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τη σχέση σας με τα παιδιά σας, κάνουν την τιμή να φαίνεται ως μοναδική ευκαιρία.

Τα εργαλεία και η γνώση που θα πάρετε μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε και να βελτιώσετε τη σχέση σας με τα παιδιά σας κάτι που κάνει το πρόγραμμα ανεκτίμητης αξίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ PARENT COACHING PROGRAM ΤΩΡΑ

ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ

297 €
197 €
197 €
157 €
Early Bird *
* Για εγγραφές έως τις 19 Μαρτίου 2022

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί το Parent Coaching Program είναι σε αυτή τη τιμή;

Η κανονική τιμή του προγράμματος είναι 297€. Αποφασίσαμε όμως λόγω της πανδημίας, που πλήττει όλους μας, να μειώσουμε για μία φορά το κόστος και να προσφέρουμε το πρόγραμμα στα 197€. Φυσικά αυτή δεν θα είναι η τιμή του για πάντα. Λογικά την επόμενη φορά που θα προσφέρουμε το πρόγραμμα η τιμή του θα επιστρέψει στα 297€.

Πόση ώρα χρειάζομαι για την εκπαίδευση αυτή;

Κάθε ενότητα του προγράμματος θα διαρκεί 2 ώρες. Αυτή είναι η ώρα που πάνω κάτω χρειάζεστε κάθε εβδομάδα.

Γιατί υπάρχουν τρεις εκπαιδευτές ταυτόχρονα;

Έχουμε σχεδιάσει το πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε οι εκπαιδευτές να έχουν διαφορετικές δεξιότητες. Ο σκοπός μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να λύσουν όλες τις απορίες τους. Έχοντας τρεις εκπαιδευτές ταυτόχρονα αυξάνουμε τις πιθανότητες να το πετύχουμε.

Μπορώ να παρακολουθήσω το πρόγραμμα μαζί με τον σύντροφο μου;

Ναι, γνωρίζουμε ότι το θέμα του προγράμματος είναι εξίσου σημαντικό και για τους δύο γονείς, οπότε αν θέλετε κάτι τέτοιο το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε πριν το πρώτο μάθημα.

Τα μαθήματα είναι κάθε φορά την ίδια ημέρα και ώρα;

Ναι, τα μαθήματα θα γίνονται κάθε εβδομάδα την ίδια ημέρα και ώρα. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των μαθημάτων εδώ.

Παρέχετε βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος;

Ναι, αν παρακολουθήσετε το πρόγραμμα ως το τέλος του, τότε θα σας στείλουμε μία βεβαίωση παρακολούθησης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δυστυχώς αυτό το πρόγραμμα δεν είναι πλέον διαθέσιμο.