ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ

Είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με το παιδί σας που βρίσκεται στην εφηβεία και όταν το κάνετε συχνά καταλήγει σε καυγά;

Δεν είστε μόνοι σας. Οι περισσότεροι γονείς αισθάνονται έτσι. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν τρόποι να βελτιώσετε την επικοινωνία και να μειώσετε τις εντάσεις.

Ελάτε μαζί μας σε ένα δωρεάν webinar, όπου θα συζητήσουμε πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τους εφήβους και πώς να διαχειρίζεστε τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν.

ΗΜΕΡΕΣ
ΩΡΕΣ
ΛΕΠΤΑ
ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
Οι θέσεις είναι περιορισμένες
Parent Coaching Logo

Πόσο συχνά τσακώνεστε με το παιδί σας που βρίσκεται στην εφηβεία;

Μήπως νιώθετε ότι ο κύριος τρόπος επικοινωνίας ανάμεσά σας είναι οι εντάσεις και οι φωνές;

Πόσο σίγουροι είστε ότι διαχειρίζεστε σωστά αυτές τις εντάσεις;

Στις 11 Μαρτίου, 19:00-20:30, τρεις coaches η Μαίρη Σκόρδια, ο Παναγιώτης Τσάγκας και ο Γιώργος Χατζημανώλης, σας προσκαλούν σε μία δωρεάν online συνάντηση όπου θα συζητηθεί το θέμα των εντάσεων και της επικοινωνίας στην εφηβεία.

Τι θα συζητήσουμε;

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Μαίρη Σκόρδια

Εκπαιδευτικός | Mindsets Coach | Διδακτορική Ερευνήτρια, Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, Μεγ. Βρετανία

Η Μαίρη είναι μαθηματικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School και διδακτορική ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ. Η διατριβή της μελετά πώς τα διαφορετικά mindsets και ο τρόπος που σκεφτόμαστε επηρεάζουν την στρατηγική των επιχειρήσεων. Δουλεύει με εφήβους και γονείς εδώ και 28 χρόνια, υποστηρίζοντας την διαδικασία προετοιμασίας για σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όχι μόνο σε ό,τι αφορά στο μαθησιακό κομμάτι, αλλά και στο κομμάτι που αφορά την ανάπτυξη soft skills και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. 

Η Μαίρη θέτει καίρια ερωτήματα σε γονείς και παιδιά, όπως: Τι είναι η επιτυχία; Από ποιον εξαρτάται; Τι σημαίνει αποτυχία; Υπάρχουν καλά και κακά συναισθήματα; Ποια τα αποτελέσματα της θετικότητας; Πώς θέτεις στόχους; Πώς σκέφτεσαι; Και πώς επιλέγεις πώς να σκέφτεσαι; Ούσα διαπιστευμένη (accredited) Coach από το Association for Coaching (AC) και έχοντας εκπαιδευτεί στη Συναισθηματική Νοημοσύνη από τον Daniel Goleman και στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, η Μαίρη καλεί γονείς και παιδιά να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις και να χαράξουν τη δική τους πορεία.

Παναγιώτης Τσάγκας

Παναγιώτης Τσάγκας

Δικηγόρος | Διαμεσολαβητής | NLP Global Trainer | Πιστοποιημένος Coach | Πιστοποιημένος Six Bricks Practitioner Levels 1 & 2

Ο Παναγιώτης Τσάγκας μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύεται στο οικογενειακό δίκαιο και την επίλυση οικογενειακών διαφορών. Είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και έχει παρακολουθήσει πιστοποίηση σχετικά με τη «Διαχείριση Χωρισμού-Διαζυγίου Γονέων» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Με ενθουσιασμό για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη ξεκίνησε από νωρίς την εξερεύνηση των απέραντων δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού. Είναι πιστοποιημένος NLP Global Trainer από το NLP University Santa Cruz California, έχει Certificate in Coaching AC Accredited από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Certificate in Six Bricks Levels 1 & 2 από την Miriam O ‘Donoghue.

Μιλάει τρεις γλώσσες, έχει συγγράψει πολλά άρθρα στον περιοδικό, ηλεκτρονικό τύπο και σε ειδικές εκδόσεις και έχει πληθώρα ενδιαφερόντων με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τη μουσική (κλασική και ηλεκτρική κιθάρα), τον αθλητισμό (Μπάσκετ, Extreme Sports) και τις πολεμικές τέχνες (Shaolin Kung Fu, Tai-Chi).

Είναι πατέρας δύο εξερευνητών που τον μαθαίνουν να ανακαλύπτει από την αρχή τον κόσμο.

Γιώργος Χατζημανώλης

Πιστοποιημένος Coach | Mentor

Ο Γιώργος Χατζημανώλης είναι Accredited Coach, Agile Coach, παρουσιαστής του Empower Yourself Podcast και περήφανος πατέρας δύο παιδιών.

Ασχολείται με τον τομέα της αυτοβελτίωσης τα τελευταία είκοσι χρόνια ενώ έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους μέσα από το περιεχόμενο που έχει παράξει αλλά και μέσα από τα εκπαιδευτικά πακέτα που έχει δημιουργήσει και τις προσωπικές συνεδρίες που έχει πραγματοποιήσει.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ

Οι θέσεις είναι περιορισμένες
Parent Coaching Logo